Вівторок, 23.10.2018, 01:38
Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Черкаській області
Вітаю Вас Гість | RSS
<
Категорії розділу
фаховий напрямок [122]
Робота з учнями фахового напряму
просвітницький напрямок [721]
Робота з учнями просвітницького напряму
науковий напрямок [14]
Робота з учнями наукового напряму
керівні кадри [51]
Робота з керівними кадрами ПТНЗ
педпрацівники з/о дисциплін [70]
Робота з педпрацівниками загально освітніх дисциплін
педпрацівники спецдисціплін [62]
Робота з педпрацівниками спеціальних дисциплін
бібліотекарі [0]
Робота з бібліотечними працівниками
художні керівники [64]
Робота з художніми керівниками
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всьго відповідей: 318
Статистика
Головна » Статті » просвітницький напрямок

ЗАСІДАННЯ ТВОРЧОЇ ГРУПИ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ПРОФЕСІЙ ХАРЧОВОГО НАПРЯМКУ

14 березня 2017 року пройшло засідання творчої групи педагогічних працівників професій харчового напрямку на тему «Визначення завдань та критеріїв оцінювання Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів ПТНЗ з професії «Кондитер». 
У засіданні взяли участь представники державних навчальних закладів «Черкаське вище професійне училище», «Золотоніський професійний ліцей», «Корсунь-Шевченківський професійний ліцей», «Іркліївський професійний аграрний ліцей», «Багатопрофільний регіональний центр професійної освіти у Черкаській області», «Смілянський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів», «Звенигородський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів».
Метою засідання творчої групи було обговорити підготовку до якісного проведення ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії «Кондитер» (далі Конкурс).
Відкрила захід Ричкова С.В., методист Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Черкаській області. 
Викладачі спецпредметів представили проекти тестових завдань теоретичного туру Конкурсу.
Відбулось обговорення учасниками заходу завдань та критеріїв оцінювання практичного туру Конкурсу. 
Майстер виробничого навчання ДНЗ «Черкаське вище професійне училище» Висока Валентина Віталіївна ознайомила учасників творчої групи з сучасними Європейськими вимогами до приготування та оформлення конкурсних робіт.
Педагогічні працівники ознайомились з матеріально-технічною базою кухні-лабораторії №1 з професії «Кондитер» державного навчального закладу «Смілянський ЦППРК». 

    

Категорія: просвітницький напрямок | Додав: cherkasymetod (16.03.2017) | Автор: cherkasymetod E
Переглядів: 56 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Copyright MyCorp © 2018Безкоштовний хостинг uCoz